Accommodatie in Tulum

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Tulum

Vakantiewoning in Tulum: Vakantiehuizen in Tulum huren

Tulum is een oude Mayastad in Quintana Roo op het schiereiland Yucatán, in het uiterste oosten van Mexico. De stad is legen op een klif aan de Caribische Zee en is daardoor een populaire vakantiebestemming en een lust voor het oog. Tulum is de perfect bestemming wanneer je het ‘echte’ Mexico wilt leren kennen zonder al de massatoeristen. Tulum ligt direct aan het water en heeft een strand waar je normaal alleen maar van kunt dromen. Wit zand, blauwe zee, een echt vakantie sprookje. Tulum heeft naast een ongelooflijk prachtig strand ook nog eens de enigste Maya tempel die aan zee gebouwd is. De stad is een ruïnestad die volledig ommuurd is en moet vroeger een echt droomstad gewezen zijn. De bezienswaardigheid in deze stad is in dit geval echt de stad zelf. Tulum is niet zo toeristisch en er is daarom ’s avonds niet zo veel te doen, ook de toeristische markten vind je hier niet. Tulum is daarom een echte aanrader voor wanneer je opzoek ben naar een rustige en prachtige vakantiebestemming.

Boek een sfeervol bed and breakfast in het prachtige Tulum

Nu het nog steeds geen massatoerisme heeft moet je van de kans gebruik maken om een bed and breakfast bij een inwoner van Tulum te boeken. Met een B&B kom je nog meer te weten over het rijke verleden van deze stad en kan jouw host je dan ook alle nodige informatie geven om de beste plekken van deze stad te bezoeken. Wimdu heeft prachtige bed and breakfasts voor jou die goed verzorgd zijn en allemaal voorzien zijn van een vleugje Tulum gastvrijheid. Wil jij ook in één van deze B&B verblijven? Kijk dan nu naar ons gevarieerde aanbod aan B&B. Toch liever op jezelf? Wimdu heeft natuurlijk ook de beste appartementen voor jou!

Huur een fanatastische appartement in droom bestemming Tulum

Ben je liever op jezelf boek dan een appartement in Tulum. Gelegen op een klif hebben al onze appartementen een prachtig uitzicht over de zee en maken jouw vakantie onvergetelijk. In een droombestemming horen droomappartementen. Wimdu heeft daarom voor jou de beste appartementen gezocht die je makkelijk en snel kunt boeken op onze website. Voor korte of lange tijd? Wimdu heeft een appartement voor iedereen. Zoek nu door ons gevarieerde aanbod van appartementen in Tulum en boek vandaag nog jouw droom vakantie!

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen