Accommodatie in Tel Aviv

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Tel Aviv

Bed and breakfast in Tel Aviv in de buurt van Neve Tzedek

Neve Tzedek was oorspronkelijk de eerste Joodse wijk buiten de muren van de haven van Jaffa. Dit is tegenwoordig echter uitgegroeid tot een van de meest luxe en moderne wijken van Tel Aviv. Het is zonder twijfel een van de mooiste wijken van de stad en is zeer divers. Met de vele leuke restaurantjes, galerijen en luxe winkels is het een zeer aantrekkelijke wijk voor reizigers en jij kunt hier tussen de lokale bevolking verblijven in een bed & breakfast appartement. Je verblijft heel comfortabel bij iemand in huis die Neve Tzedek en de rest van Tel Aviv uit zijn broekzak kent. Alle bed & breakfast accommodaties worden van te voren aan de hand van strenge kwaliteitseisen gecontroleerd zodat we je kunnen garanderen dat je in een schoon en gezellig appartement terechtkomt. Zo maak je met Wimdu van je vakantie een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Klaar om te boeken?

ONZE APPARTEMENTEN SCOREN GEMIDDELD EEN 9/10! DIT IS DE MENING VAN ONZE GASTEN:

Flip
Flip
10 Uitstekend
oktober 2017
Moderne Beach Appartement in Tel Aviv (plat 3)

Een heel mooi appartement met alles erop en eraan. Heel goed beveiligd en er is een safe aanwezig. De ligging is prachtig, even de weg over en je loopt zo het park in en naar zee. Hilton beach vonden we de mooiste in de rustige omgeving ...

Clair
Clair
8 Erg goed
mei 2015
Studio Apartment by the Sea

Eenvoudig apartment voorzien van alles wat je nodig hebt. Direkt aan strand en aan einde buslijn 25 direkt naar Centrum Tel Aviv waar je gebruik kan maken van het groene fietsenplan d.m.v. creditkaart. Zwembad tegen kleine betaling toe...

asher
asher
8 Erg goed
april 2015
6.Lovely appartementen met een eigen tuin bij de zee

wij hebben 5 dagen in de Suite 6 te gast geweest,het verblijf was goed.,leuke tuin om s"morgens en s"avond te zitten. wij zullen zeker terug komen.

Guido
Guido
10 Uitstekend
april 2015
Uitzicht op zee 30 m² appartement

Super vriendelijke ontvangst mooie ligging.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen