Accommodatie in Taipei

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Taipei

Vakantiewoning in Taipei: Vakantiehuizen in Taipei huren

Taipei is de hoofdstad van Taiwan en ligt in het noorden van het eiland. De stad is gelegen in een bergachtig gebied en is een van de plaatsen ter wereld waar je de meeste restaurants vindt. Taipei is de grootste stad van Taiwan en wordt beschouwt bij China als een afvallige provincie. Taipei is een moderne stad met een vleugje traditioneel Chinese cultuur. Ga een kijkje nemen op het plein voor de Chiang Kai – shek Memorial. Dit plein is een ontmoetingsplaats voor verliefde stellen, een oefenterrein voor muzikanten en een voetbalveld voor jonge Taiwanezen. Op het plein staat ook een standbeeld van de Grote Nationalist waar ieder uur de wacht wordt verwisseld. Voor de grootste markt voor edelstenen ter wereld ga je naar de Jianguo Jade Market. Op deze gigantische markt verkopen honderden verkopers de groene half – edelsteen. Het grote verschil met China is dat Taiwan vele combinaties heeft tussen verschillende religies en heeft doordoor rijk versierde tempels. Één van deze tempel is de Zhinan tempel en deze moet je dan ook gezien hebben!

Boek een comfortabel bed and breakfast in Taipei

Boek een bed and breakfast bij Wimdu en maak jou vakantie naar Antibes onvergetelijk. Verblijf bij de lokale bevolking en leer alles over de Franse taal en cultuur. Een B&B maakt het mogelijk voor jou om voordelig in Antibes te blijven en de luxe te genieten dat normaal alleen een hotel je kan geven. Wimdu heeft voor jou een keuze gemaakt uit de beste bed and breakfast in Anitbes en jij kunt deze B&B nu makkelijk en snel boeken op onze website. Klik door ons breed assortiment aan B&B’s en boek nog vandaag!

Huur een appartement in Taipei

Wimdu heeft voor jou de beste appartementen op een rijtje gezet die voordelig en makkelijk te boeken zijn op onze site. Onze appartementen in Taipei zijn goed verzorgd, comfortabel en geven jou een thuis ver van huis. Geniet van dit huiselijke gevoel in deze geweldige stad met een rijke combinatie tussen modern en traditionele cultuur. Met een appartement kun je jouw tour door Taipei zelf plannen en leef je het leven van een bewoner. Travel like a local en zoek door ons appartementen aanbod een passende accommodatie voor een onvergetelijke vakantie!

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen