Accommodatie in Santiago

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Santiago

Vakantiewoning in Santiago: Vakantiehuizen in Santiago huren

Santiago de Chile is een van de mooiste en wellicht meest welvarende steden in Zuid Amerika. In deze prachtige stad zijn veel bouwwerken uit de 16de eeuw terug te vinden. De ligging van Santiago de Chile, de vele musea en historische binnenstad maken het mogelijk om veel afwisselende dingen te doen. Je kunt in Santiago de Chile genieten van de natuur, die gekenmerkt wordt door de mooie zee en bergen waar de stad tussen in ligt. Wil je de historie van Santiago de Chile ontdekken dan is het centrale plein een ideaal vertrekpunt. Rondom dit plein liggen namelijk veel historische gebouwen waaronder de bekende Moneda paleis. Bezoek de markt Los Dominicos en de wijk Bellavista om te proeven van de lokale cultuur in Santiago de Chile. Om te overnachten in Santiago de Chile heb je veel keuzemogelijkheden tot je beschikking. Denk hierbij aan een persoonlijk bed and breakfast of een uniek Zuid-Amerikaans appartement

Appartementen in Santiago de Chile

De appartementen in Santiago de Chile zijn in drie eenvoudige stappen direct geboekt van de eigenaar. Hierdoor huur je een accommodatie voor weinig en beschik je over een unieke verblijfplaats die van alle gemakken is voorzien. Op verzoek kan de verhuurder ook optreden als een persoonlijke gids waardoor je tijdens je verblijf in Santiago de Chili op de meest bijzondere plekken terecht komt. Je leert zo de stad op een andere manier ervaren en je ontmoet ook nog eens bijzondere mensen en vrienden. Met Wimdu reis je op een bijzonder manier. Geen saaie hotels en dezelfde vakantieverhalen maar een unieke beleving die ieder keer weer anders is. Lees de reviews die Wimdu gebruikers hebben achtergelaten bij de en je begrijpt gelijk waarom overnachten in een appartement zo leuk is. Heb je na je verblijf in Santiago de Chile de smaak te pakken gekregen en je wil nog meer van Zuid-Amerika zien? Boek dan snel met Wimdu een of voor een goedkoop verblijf in de mooiste steden van Zuid-Amerika.

Bed and Breakfasts in de Chileense hoofdstad

Met Wimdu boek je in Santiago de Chili een bed & breakfast veilig en eenvoudig zonder bijkomende of verborgen kosten. Het aanbod is gevarieerd en er is voor ieder budget voldoende keus. Wil je niet te veel kosten maken en vind je het leuk om met verschillende mensen een kamer te delen dan is een bed and breakfast wellicht iets voor jou. Bekijk daarom het aanbod van Wimdu en laat je overtuigen door de reviews van reizigers die je voor zijn gegaan. Deze hebben niet alleen reviews achtergelaten voor de accommodaties in Santiago de Chile, zij hebben ook hun ervaringen over vakanties in andere steden achtergelaten. Voor een compleet andere reiservaring kun je natuurlijk ook overnachten in een van de vele andere onderkomens.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen