Accommodatie in San José

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in San José

Vakantiewoning in San Jose: Vakantiehuizen in San Jose huren

San Jose is een stad aan de westkust van de Verenigde Staten en is gelegen in Californië. De stad groeide aanzienlijk in de jaren tachtig en is gesitueerd aan de zuidpunt van de San Francisco Bay en aan de rand van de Silicon Valley. Door het subtropische klimaat in San Jose heeft het meer dan 300 zon dagen per jaar en is daarom de perfecte vakantiebestemming voor zon liefhebbers. Omdat het vliegveld dicht bij het centrum van de stad ligt is er een hoogte limiet voor de gebouwen die gebouwd worden en dit is dan ook de reden voor de afwezigheid van gigantische wolkenkrabbers in San Jose. San Jose is een echte zon, zee en strand stad waar je heerlijk op het strand kunt liggen en aan je tan werken. Natuurlijk kun je ook één van de vele parken bezoeken of lekker gaan winkelen.

Boek een bed and breakfast in San Jose

San Jose heeft een scala aan hotels en andere plaatsen waar je kunt overnachten. Er zijn tevens Bed and Breakfasts te vinden. Het zijn niet zomaar B&B’S – je verblijft bij de host thuis. Het is goedkoop, persoonlijk en je maakt gemakkelijk vrienden met wie je ervaringen kunt delen. Daarnaast weet de host je alle in’s en out’s van San Jose te vertellen en zal je verwijzen naar plaatsen waar menig toerist nooit komt. Op deze manier proef je van de echte Amerikaanse cultuur. Je maakt tevens kennis met de gewoontes en gebruiken en mengt je onder de lokale bevolking.

Huur een sfeervol appartement in San Jose

Wij hebben meerdere appartementen in San Jose, in diverse delen van deze gezellige stad. In je appartement hangt een huiselijke sfeer en je hebt echt het gevoel thuis te komen, na een drukke dag van alles te hebben gezien. Maar toch ook wel erg belangrijk: het is goedkoop. Verblijf in een appartement via Wimdu, en maak je vakantie anders dan anders, maar bovenal, onvergetelijk.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen