Accommodatie in Salvador

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Salvador

Vakantiewoning in Salvador - Bahia: Vakantiehuizen in Salvador - Bahia huren

Salvador is gelegen in het oosten van Brazilië en is gebouwd op een klif om beter te kunnen verdedigen. Over de jaren is de stad uitgebereidt naar beneden en heeft nu twee stadsdelen. Cidade Baixa, het lage gedeelte, en Cidade Alta, het hoge gedeelte. In het lage gedeelte kun je de haven bezoeken of over één van de vele markten slenteren. Het hoge gedeelte heeft daarvoor vele mooie gebouwen, kerken en woningen. Salvador is gemakkelijk te voet te verkennen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de wijk Pelourinho, een gerenoveerde wijk in het hoge gedeelte van de stad. Hier vind je vele gebouwen in de Barok stijl en een ruime keuze aan gezellige restaurantjes, barretjes en terrasjes. Bezoek het Museu Afro-Brasileiro vanwaar je een prachtige uitzicht hebt over het lagere gedeelte van de stad. Wat je ook zeker moet doen is een tochtje met de Elevadora Lacerda, een lift die je van het lage gedeelte van de stad naar het hoge gedeelte brengt. Wil je ook buiten de stad iets bezoeken ga dan naar Praia do Forte. Dit is een twaalf kilometer lang strand waar geweldige kokospalmen staan en waar je ook een schilpaddenreservaat kunt bezichtigen. Dit strand is verder de perfecte plaats om te gaan snorkellen en de prachtige koraalriffen te zien. Wil je ook zo graag deze stad bezoeken? Kijk dan op Wimdu en vind een appartement of bed and breakfast dat het beste bij jou past.

Boek een gezellig bed and breakfast in Salvador

Of je nu in het hoge of lage gedeelte van de stad wilt verblijven, Wimdu heeft het beste bed and breakfast voor jou. Met een bed and breakfast heb je de mogelijkheid om bij een inwoner van de stad te verblijven en de gewoonte en gebruiken te leren kennen. Niemand anders dan jouw gastheer kent de stad beter. Krijg daarom de beste insider informatie over Salvador en boek een bed and breakfast naar jouw keuze. Voordelig en makkelijke te boeken kun je bij Wimdu, dus kijk nu online en zoek een bed and breakfast dat het beste bij jou past!

Huur een stijlvol appartement in de prachtige stad Salvador

Plan je liever je eigen avontuur in Salvador? Huur dan een particulier appartement. Met je partner of met vrienden, een week of een maand? Wimdu heeft een gevarieerd aanbod aan appartementen die jouw verblijf in Salvador onvergetelijk maken. Al onze appartementen zijn de beste die je kunt vinden in de stad, voordelig en comfortabel als een hotel. Woon als een local in Salvador en huur een particulier appartement bij Wimdu. Bekijk ons ruime aanbod en vind het perfecte appartement voor jouw verblijf in deze geweldige Braziliaanse stad!

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen