Accommodatie in Poznan

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Poznan

Vakantiewoning in Appartement Poznán - Bed and Breakfast Poznán: Vakantiehuizen in Appartement Poznán - Bed and Breakfast Poznán huren

Poznan staat op de vijfde plaats op de lijst van grootste steden in Polen. Dit betekend echter niet dat deze minder moeite waard is om te bezichtigen. Deze prachtige stad zit vol met historie, kunst en cultuur.Op het oude marktplein kun staat het na de Tweede Wereldoorlog deels herbouwde stadhuis. Hier komen dagelijks om 12 uur twee geitenbeelden, het symbool van de stad, uit de toren om hun horens te stoten. Dit schouwspel trekt dagelijks vele inwoners en toeristen.Ook de shoppers kunnen zich hier prima vermaken. Met drie reusachtige winkelcentra, waarvan een in 2010 tot “mooiste ter wereld” verkozen, kun je hier urenlang van de ene winkels naar andere boetiekjes slenteren. De St.Peter en St.Paul’s Basiliek tellen evenals het laatste in Europa gebouwde kasteel en het Malta-meer tot grote bezienswaardigheden van de stad. Wimdu heeft bijvoorbeeld ook verblijven beschikbaar voor bijvoorbeeld weekendjes weg.

Boek jouw overnachting bij Wimdu

Als jij tijdens jouw reis naar een andere stad of een ander land even geen zin meer hebt in die ongezellige hotels en overvolle hostels heeft Wimdu de perfecte oplossing voor jouw! Op het online portaal van Wimdu worden namelijk privé verblijven aangeboden tegen een schappelijke prijs. Je huurt een kamer of een bed and breakfast, naar eigen keuze. Zo maak je tevens kennis met lokale mensen waar je ’s avonds een babbel mee kan maken, en zodoende niet alleen in je hotelkamer hoeft te verblijven.

Jouw privé-appartement in Poznan

Omdat je natuurlijk zonder enige zorgen je verblijf wilt boeken, levert Wimdu je garantie en kun je bovendien voor je vertrek met de eigenaren van je overnachtingsplaats contact opnemen, en zo alle onzekerheden en problemen de wereld uit helpen. Zo ben je helemaal klaar voor een ontspannende reis en om een nieuwe stad te ontdekken als een local.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen