Accommodatie in Montevideo

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen

Top 50 appartementen in Montevideo

Vakantiewoning in Montevideo: Vakantiehuizen in Montevideo huren

Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en daarmee ook de grootste stad van het land. Naast de hoofdstad is het ook nog eens de grootste haven stad van het land. Montevideo is net iets verder zuidelijker gelegen dan Buenos Aires en is daarom de meest zuidelijke hoofdstad op het Amerikaanse continent. De levensstandaard in Motevideo is één van de betere in Zuid-Amerika, de stad is zelf de tweede meest veilige stad ter wereld. Montevideo is een prachtige stad met een rijke cultuur. Bezoek bijvoorbeeld Avenida 18 de Julio – dé hoofdstraat in de stad en hier vind je dan ook de meeste historische gebouwen of neem een kijkje in de Mercado del Puerto – een voormalige markthal in de haven van de stad die tegenwoordig vol is met kleine restaurantjes. Wat je niet mag missen in Montevideo is het Placio Salvo. De toren is 95 meter hoog en is gelegen aan de Avenida 18 de Julio. Deze toren is gebouwd in 1925 en was toendertijd één van de hoogste gebouwen in Latijns – Amerika.

Boek een gezellig bed and breakfast in Montevideo

Montevideo is een geweldige stad in Latijns – Amerika. Door de hoger dan gemiddelde levensstandaard is de stad goed uitgerust met moderne en stijlvolle accommodaties. Kies voor een bed and breakfast wanneer je graag meer wilt leren over de cultuur van Montevideo. Een B&B geeft jou de kans om meer te weten te komen over deze stad dan iedere andere toerist. Je gastheer geeft je graag advies over welke plekken te bezoeken. Wimdu heeft een breed assortiment aan bed and breakfast en heeft de beste in Montevideo voor jou op een rijtje gezet. Al onze B&B zijn voordelig en makkelijk te boeken via ons online booking system. Kijk nu op Wimdu en vind het beste B&B voor jou!

Huur een luxe appartement in Montevideo

Door de hoge levensstandaard hebben veel particulieren appartementen gekocht en rerenoveerd. Wimdu maakt het mogelijk voor jou om één van deze stijlvolle appartementen te huren. Met een particulier appartement kun je je eigen avontuur door deze fantastische stad plannen en je iedere avond lekker thuis voelen. Wij hebben de beste appartementen in deze hoofdstad op een rijtje gezet. Voordelig, goed verzorgd en van alle gemakken voorzien zijn de appartementen die wij aanbieden in Montevideo. Altijd al eens naar deze stad reizen willen? Boek dan nu het appartement van je dromen bij Wimdu!