Accommodatie in Lviv

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Lviv

Vakantiewoning in Lviv: Vakantiehuizen in Lviv huren

Lviv is een van de meest culturele steden van Oekraïne en kent nog vele monumentale gebouwen door dat de stad de Tweede Wereldoorlog haast ongeschonden is doorgekomen. De stad heeft vele mooie en oude theaters, opera´s en musea die het bezoeken waard zijn als je in deze stad bent. Zo krijg je een beter idee van de rijke historie van de stad. De architectuur is ook heel erg bijzonder. Er is heel goed te zien hoe de stijlen van Oost-Europa zich mengen met die van Italië en Duitsland. Verder zijn er vele monumenten verspreidt door heel Lviv die de rijke historie laten zien. Naast het sightseeën kun je ook erg leuk winkelen in de stad om vervolgens ´s avonds het actieve nachtleven induiken. Hoelang je hier ook wil blijven hang t helemaal van jezelf af. Wimdu zal er alles aan doen om jouw verblijf in Lviv tot een succes te maken.

Gemakkelijk een appartement in Lviv boeken

Heb je de mogelijkheid om er een paar dagen tussenuit te gaan en je wil wat meer zien van Oekraïne huur dan eens een appartement in Lviv of in de regio daaromheen en beleef zelf hoe het is om hier te leven als een lokale bewoner. Met hoeveel man je ook wil gaan, en of je nou zelfstandig wil verblijven of een paar dagen wil intrekken bij de host, het kan allemaal met de onderkomens die Wimdu aanbiedt. Naast accommodaties in Lviv kun je bij ons ook terecht voor ruime en comfortabele onderkomens. Allemaal even gezellig en comfortabel om jou een superleuke tijd te garanderen in je verblijf.

Verblijf bij de host thuis met een bed & breakfast

Wil je van je paar dagen in Lviv echt iets speciaals maken? Iets anders dan een normale vakantie? Verblijf dan ook in Lviv een bed & breakfast bij een bewoner van de stad. Je woont hier samen met een host die de stad uit zijn broekzak kent waardoor je de leukste lokale plekjes zult zien van de stad. Natuurlijk kun je ook bed & breakfasts boeken in andere steden. Klik dan eens door de vele pagina´s met accommodaties en vind een bij Wimdu een bed & breakfast dat die perfect bij je past. Ook hebben je voorgangers vaak hun ervaringen met hun bed & breakfast op de site gezet, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen