Accommodatie in Lima

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Lima

Vakantiewoning in Lima: Vakantiehuizen in Lima huren

Lima is de hoofdstad van Peru en daarmee ook de grootste stad van het land. De gastvrijheid van de bevolking is geweldig en moet je zeker een keer beleefd hebben. Lima heeft een rijk cultureel erfgoed en organisserd het hele jaar door dan ook diverse evenementen en festivals. Het centrum van Lima heeft vele attracties die je gezien moet hebben bij een bezoek aan deze stad. Breng een bezoek aan één van de vele musea in de stad bijvoorbeeld het Antropologisch museum of het Goud museum. Lima heeft ook vele catacomben. De bekenste zijn de Catacomben van de San Franscisco kerk die een bezoek echt waard zijn. Als in vele Latijns – Amerikaanse steden vind je ook in Lima vele gezellige pleinen met restaurantjes en barretjes. In Lima moet je dan ook echt het gezellige Plaza des Armas bezoeken. Dag of nacht het plein is altijd een aanrader.

Geniet van de gastvrijheid en boek een gezellig bed and breakfast in Lima

Woon in een B&B bij een inwoner van de stad en beleef een unieke ervaring. Leer de gewoonte en gebruiken van de lokale bevolking. Een bed and breakfast maakt het voor jou mogelijk om te leven als en met de inwoners van deze prachtige stad. Lima wordt steeds toeristischer en met een B&B bij een local krijg je nét die informatie die een reis naar deze stad speciaal maken. Wimdu heeft daarom voor jou een keuze gemaakt uit de beste B&B in Lima en biedt deze goedkoop en makkelijk aan op onze website. Goed verzorgd en gezellig zijn al onze bed and breakfast in Lima!

Boek een appartement van een lokale inwoner van Lima

Over de laaste jaren is Lima steeds populairder geworden onder vele reizigers van over de hele wereld. De locals van Lima bieden hun appartement aan jou aan om in te wonen tijdens een fantastisch verblijf in deze stad. Wimdu biedt een ruime keuze aan appartement aan die allemaal goed verzorgd en stijlvol zijn ingericht. Leef als een local in Lima en huur een appartement voor een onvergetelijke vakantie! Zoek nu op onze website het appartement dat jouw vakantie uniek maakt! Travel like a local en boek een apparement bij Wimdu!

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen