Accommodatie in Laguna Beach

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Laguna Beach

Vakantiewoning in Laguna Beach: Vakantiehuizen in Laguna Beach huren

Laguna Beach is een stad gelegen in Orange County in de Amerikaanse staat Californië. Het is een prachtige kustplaats dat zich kenmerkt door een welvarende bevolking met veel prachtige huizen en de meest luxe auto's. Ook voor de liefhebbers van kunst is er erg veel te vinden, waarin het Laguna Art Museum een erg prominente rol speelt. Ook is de prachtige locatie aan de heerlijke stranden een belangrijke rol waarom vakantiegangers en watersportliefhebbers hier maar al te graag komen. De grootste bekendheid heeft deze stad verworven na het uitzenden van de serie Laguna Beach op MTV, waar in vele mooie shots te zien zijn van deze stad. Wil jij overnachten als een van de personages die je ziet op tv? Geen zin om zoals altijd in een hotel te overnachten? Kijk dan naar een van de accommodaties en bed and breakfasts die op Wimdu te vinden zijn!

Fun Facts

 • De tv-serie Laguna Beach: The Real Orange County heeft ervoor gezorgd dat de stad grote bekendheid kreeg in de hele wereld.
 • Laguna Beach is ontzettend dicht bevolkt, met meer dan 1000 inwoners per vierkante kilometer.
 • Een inwoner van Laguna Beach is doorgaans deel van een zeer welvarende gemeenschap: er wordt bijna drie keer zoveel verdiend als het landelijk gemiddelde.
 • Charlie Chaplin was een beroemde bezoeker en liefhebber van Laguna Beach.
 • Er komen elk jaar ongeveer 3 miljoen mensen richting Laguna Beach, waar een groot gedeelte van komt voor het rijke aanbod aan kunst.

Genieten als een local in Laguna Beach

Ben jij helemaal te vinden om op een spierwit strand te liggen, een heerlijk kleurtje te krijgen en lekker surfen, shoppen of winkelen dan is Laguna Beach de perfecte vakantiebestemming voor jou. Laguna Beach staat vooral bekend voor zijn relaxte Californische Levensstijl die voornamelijk bestaat uit lekker aan het strand liggen of genieten van een goed glas wijn. Populaire stranden zijn onder andere Crescent Bay Beach en Picknick Beach en in het weekend en vakanties zijn hier vaak kunstenaars en schilders te vinden die de prachtige plaatjes vastleggen. Ook de vele winkels met grote merken die hier gevestigd staan zijn altijd druk bezocht door het winkelend publiek dat van shoppen een uit de hand gelopen hobby heeft gemaakt. Waar de stad in de jaren 60 nog de thuishaven was van de hippiecultuur hoogtij vierde, is het tegenwoordig het huis van de middenklasse en grootverdieners. Dit is ook duidelijk terug te vinden in het straatbeeld, waar het hedendaags hedonisme nog aan de orde van de dag is!

Kunst en Cultuur in Laguna Beach

Laguna Beach staat naast de prachtige stranden ook bekend om de belangrijke rol die het speelt op het gebied van kunst en cultuur. Het Laguna Playhouse is een theater te vinden aan de Laguna Canyon Road en heeft in het verleden vele prestigieuze theaterprijzen gewonnen. Ook het Laguna Art Museum op Cliff drive is een belangrijk museum voor Laguna Beach en toont veel werken van de hedendaagse en moderne kunst. Er zijn meer dan 3500 kunstwerken te vinden, van sculpturen tot schilderijen en heeft een grote nadruk op de lokale kunst van Californië.

Het klimaat in Laguna Beach

Laguna Beach staat bekend om het heerlijke klimaat waardoor veel dagen van het jaar kunnen worden doorgebracht aan het strand. Het Subtropisch Klimaat zorgt voor een warm en droog klimaat met een gemiddelde jaar temperatuur van rond de 17 graden. Door de ligging aan de kust zijn de warme zomerdagen goed te overleven vanwege de koele wind. Van plan om er te overwinteren? Dat kan natuurlijk, maar in de winter wordt het wel een stuk kouder – gelukkig vriest het er vrijwel nooit. Er zijn in de regio vaak door de droogte en harde wint die uit het noorden komt hittegolven die resulteren in bosbranden.

Vervoer in en rondom Laguna Beach

Vanuit Nederland wordt er gevolgen richting Laguna Beach en je landt op Luchthaven John Wayne op ongeveer 16 kilometer van Laguna Beach. Vanuit hier rijdt er Shuttle transport richting het stadscentrum, maar wij raden aan om een auto te huren. Doe dit vooraf al om teleurstellingen te voorkomen en zodat je onafhankelijk bent van taxi's op het openbaar vervoer. Het wegennetwerk rondom Laguna Beach is goed en bestaat voornamelijk uit snelwegen. Het openbaar vervoer is uitsluitend met de bus, waar het Laguna Beach Busstation op Ocean Avenue het lokale punt is waaruit de bussen vertrekken. In de zomer rijden er extra gratis shuttle bussen die je langs de belangrijkste bezienswaardigheden en kunstfestivals brengen!

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen