Accommodatie in Izmir

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Izmir

Vakantiewoning in Izmir: Vakantiehuizen in Izmir huren

Izmir ligt aan de west kust van Turkije en is gelegen aan de Golf van Izmir. Na Istanboel heeft deze stad de belangrijkste haven van het land. Na de verwoestingen in de Eerste Wereldoorlog, door een stadsbrand en de vele aardbevingen, is er helaas weinig overgebleven van de oude stad. Vroeger was de stad bezet door de Grieken maar sinds 1922 is de stad weer in handen van de Turken. het is een fantastische stad en wordt ook wel ‘mooi Izmir’ genoemd door z’n inwoners. De stad heeft misschien niet de meeste bezienswaardigheden toch zijn er een paar ‘must see’ in deze stad te vinden. De stad heeft zich over de decenia moeten verdedigen tegen vele vijanden, ga daarom de indrukwekkende vesting Kadifekale bezoeken. Loop naar de boulevard en kijk je ogen uit naar de luxe en vooral dure jachten die hier liggen. Het is zeker een aan te raden trip voor iedereen die van winkelen houd. Een ruime keuze aan winkeltejs en shopping centra maken deze stad een heus shopping paradijs. Hou je van kunst, bezoek dan de stad in june en juli en ga naar de jaarlijkse internationale kunstbeurs. De strad heeft menig kleine straatjes, gezellige winkeltjes en een brede boulevard met vele palmbomen waar je ’s avonds kan genieten van de prachtige zonsondergang. Om je vakantie in de prachtige stad Izmir compleet te maken huur je een appartement of een mooi bed and breakfast.

Verblijf in een aantrekkelijk bed and breakfast in Izmir

Heb je genoeg van massatoerisme? Wil je de echte insiders van de stad leren kennen? Boek dan een bed and breakfast in de mooie stad Izmir bij Wimdu. Je gastheer kan je alle informatie geven die jij wilt weten over de stad. Leer de gebruiken en gewoonte van de inwoners van deze stad. Een B&B is de prefect manier om het echte Turkije te leren kennen. Vind die winkeltjes waar alleen de lokale bevolking van af weet en ga naar dat ene restaurant waar er meer keuze is aan Turks eten dan aan westers. Boek een goed verzorgd bed and breakfast en beleef de Turkse gastvrijheid eerste hand. Wimdu heeft een ruime keuze aan B&B in Izmir voor jou om uit te kiezen. Ga naar Izmir en kies de accommodatie naar jou wensen. Verblijf je toch liever in een appartement. Wimdu biedt naast bed and breakfast ook stijlvolle appartementen aan.

Huur een aantrekkelijk en goed verzorgd appartement in deze zonnige stad

De appartementen die te huur zijn bij Wimdu zijn aangeboden door lokale bewoners van de stad Izmir. De appartementen zijn netjes, aantrekkelijk, stijlvol en geven je een huiselijk gevoel. Bij Wimdu hebben we een gevarieerd assortiment aan appartementen die makkelijk te huren zijn voor verschillende perioden. Met je partner of met vrienden? Wimdu heeft een appartement voor iedereen. Klik nu door ons aanbod en vind vandaag nog het appartement dat jouw verblijf in onvergetelijk maakt!

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen