Accommodatie in Kanton

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Kanton

Vakantiewoning in Guangzhou: Vakantiehuizen in Guangzhou huren

Guangzhou ligt in het zuiden van China net ten noorden van Hongkong. Guangzhou is de officiële naam toch kennen wij de stad beter onder de naam Kanton, ook wel bekend door de Kantonese keuken. Guangzhou is een drukke stad en is samen met Shanghai een van de meest liberale en kosmopolitische steden in China. Door het Nanjing-verdrag zijn er in Guangzhou verschillende Franse en Britse wijken en vind je er schitterende gerestaureerde gebouwen. In Guangzhou moet je een paar dingen zeker gezien hebben. Neem een kijkje in het Kunstmuseum dat aan het prachtige Luhu – meer ligt en in bezit is van een indrukwekkende kunstcollectie. Ga naar de Confusius-tempel die in het oosten van de stad ligt en breng dan ook meteen een bezoek aan het Museum van de Revolutie dat naast de tempel ligt. De Guangxiao-tempel is één van de oudste tempels in de stad en werd door diverse branden verwoest. De tempel overleefde de Culturele Revolutie en is een must–see in Guangzhou. Heb je naar dit verhaal wel oren gekregen naar een vakantie in Kanton, boek dan met Wimdu een vakantiehuis in Guangzhou.

Huur een sfeervol appartement in Zuid-China

Heb je genoeg van alle toeristen en onpersoonlijke service? Huur dan je eigen appartement in Guangzhou. Wimdu biedt een gevarieerd aanbod aan onderkomens aan en heeft ook het perfecte verblijf voor jou. Via Wimdu woon je in het midden van deze super metropool en beleef je de stad uit de ogen van een inwoner. Travel like a local in China en huur een comfortabel appartement in Guangzhou, of verblijf in Peking of Taipei. Al onze accommodaties zijn voordelig met de luxe van een hotel. Geniet van je vrijheid en rust en huur een particulier appartement in Guangzhou. Verder beschikt Wimdu over een grootschalig aanbod aan andere onderkomens.

Boek een bed and breakfast in Guangzhou

Guangzhou of Kanton is een echte metropool met vele bezienswaardigheden. De stad is zeker een bezoek waard en met een verblijf in een accommodatie van Wimdu wordt je vakantie hoe dan ook bijzonder. Boek een B&B bij Wimdu en verblijf bij een echte Chinese familie en word bekend met de gebruiken en gewoonte van de Chinese cultuur. Met een bed and breakfast krijg je een heerlijk ontbijt en kun je genieten van de Kantonese keuken zoals geen ander. Onze B&B‘s zijn gezellig en goed verzorgd. Wimdu biedt bed & breakfasts in heel Guangzhou, die je makkelijk en snel kunt vinden op onze website.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen