Accommodatie in Gold Coast

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Gold Coast

Vakantiewoning in Gold Coast Queensland: Vakantiehuizen in Gold Coast Queensland huren

Gold Coast, een Australische stad in Queensland gelegen aan de oostkust van Australië en niet ver ten zuiden van Brisbane. Gold Coast is populair door het zonnige en subtropische klimaat, de prachtige stranden en een rijke keuze van verschillende toeristische bezienswaardigheden. Niet ver van Gold Coast vandaag liggen drie nationaal parken: Lamington, Springbrook en Tamborine. Je kunt deze bezoeken en lekker een dagje weg van de stad hebben. In het centrum van Gold Coast staat het hoogste flatgebouw ter wereld de Q1 Tower met 323 meter, dit is trouwens 297 meter hooger dan het tweede hoogste in Melbourne. Gold Coast is de perfecte bestemming als je van pretparken houd. In dit buurt van Gold Coast kun je bijvoorbeeld Warner Bros, Movie World, Dreamworld en Sea World vinden. Genoeg te doen dus. Wanneer je ook eens iets anders wilt zien dan strand huur dan een auto en ga een dagje naar Brisbane.

Boek een sfeervol bed and breakfast in Gold Coast

Een bed and breakfast maakt het mogelijk om goedkoop maar met de standaard van een hotel te overnachten in Gold Coast en maakt jouw verblijf in deze stad perfect. Al onze bed and breakfast zijn goed verzorgd en aangenaam om te verblijven. Verder zijn ze makkelijk en snel te boeken op de Wimdu website. Jou B&B host kan je alles over Gold Coast vertellen en maakt je bezoek aan deze stad uniek. Zoek door ons gevarieerde aandob aan B&B in Gold Coast en vind het bed and breakfast naar jouw wensen. Geniet van de gastvrijheid van de Australiers en boek vandaag nog een bed and breakfast.

Huur een sfeervol appartement in Gold Coast

Wimdu heeft natuurlijk ook de beste appartementen voor jou. Deze zijn ter beschikking gesteld door de inwoners van Gold Coast en kunnen op onze webstie worden gevonden. Huur je eigen appartement en plan je avontuur voor deze gezellig stad. Of je nu alleen bent of met vrienden, de appartementen bij Wimdu zijn beschikbaar voor verschillende periodes en je kunt dus ook makkelijk een appartement huren voor een dag, week of zelfs maand. Voel je thuis ver van huis, huur een appartement bij Wimdu en maak jouw reis naar Gold Coast compleet. Travel like a local en boek nog vandaag bij Wimdu!

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen