Veelgestelde vragen

Wat is Wimdu?

Wimdu is een van ‘s werelds toonaangevende zoekmachines voor het huren van een vakantiewoning. Met een enkele zoekopdracht op Wimdu kunnen reizigers eenvoudig de beste accommodatie voor hun volgende reis vinden.


Hoe kan ik een accommodatie vinden op Wimdu?

Het vinden van een accommodatie is eenvoudig. Typ uw gewenste bestemming in de zoekbalk en klik op de zoekknop. U ziet dan een lijst met alle beschikbare accommodaties in dat gebied.

U kunt uw zoekopdracht verfijnen door uw reisdata, het aantal gasten en het aantal slaapkamers te selecteren.


Hoe kan ik op Wimdu zoeken naar specifieke voorzieningen of accommodatietypes?

Als u uw zoekresultaten verder wilt personaliseren, selecteer dan gewoon de zoekfilters die overeenkomen met uw voorkeuren. In onze zoekmachine kunt u filteren op voorzieningen, prijs, beoordeling en type accommodatie.


Is Wimdu gratis te gebruiken?

Ja, het is 100% gratis om Wimdu te gebruiken.


Ontvang ik een boekingsbevestiging van Wimdu?

Als u een accommodatie boekt die u op Wimdu hebt gevonden, ontvangt u een bevestiging van de eigenaar van de accommodatie of de aanbieder. Als u geen boekingsbevestiging ontvangt, neem dan contact op met de aanbieder.


Wat is een annuleringsbeleid?

Een annuleringsbeleid omvat de voorwaarden die de aanbieder heeft gesteld met betrekking tot terugbetaling aan gasten die ervoor kiezen om hun boeking te annuleren. Het terug te betalen bedrag is afhankelijk van de voorwaarden van het annuleringsbeleid van de aanbieder.


Hoe annuleer ik een boeking?

Om een boeking te annuleren, dient u het annuleringsbeleid van de aanbieder van uw accommodatie te volgen. Als u het annuleringsbeleid niet kunt vinden op de website van de aanbieder of in uw boekingsbevestiging, neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder.


image-tag