Accommodatie in Durban

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Durban

Vakantiewoning in Durban: Vakantiehuizen in Durban huren

Als je in Zuid-Afrika bent mag een bezoek aan de bruisende miljoenenstad Durban niet ontbreken. De derde stad van Zuid-Afrika heeft dan ook ontzaglijk veel te bieden. Wat nog het meest in het oog springt is de legendarische Golden Mile; een prachtig strand en aangrenzende boulevard die doen denken aan de befaamde ‘Promenade des Anglais’ in Nice. Verblijf je in een bed & breakfast of appartement in Durban dan is dit ook de uitgelezen mogelijkheid om nabijgelegen safariparken te bezoeken.

Ontdek de uitdagende havenstad en verblijf in een Bed & Breakfast

Aangezien Durban een gigantische stad is zal je aan één dag niet genoeg hebben om alle interessante bezienswaardigheden te bezichtigen. De oplossing hiervoor is het boeken van een bed & breakfast in het centrum van stad of een B&B aan het strand. Wimdu heeft een uitgebreid aanbod aan accommodaties in heel Durban. Zo is het mogelijk om een Bed and Breakfast geheel naar eigen smaak en wens uit te kiezen. De Bed & Breakfasts in Durban zijn zorgvuldig geselecteerd door Wimdu en voldoen aan de hoogste standaarden op gebied van comfort en inrichting. Ben je op zoek naar een goedkoop maar comfortabel alternatief voor een hotel in Durban, kijk dan snel wat Wimdu je te bieden heeft!

Voor de echte Durban-experience verblijf je in een appartement

Wil je niet de toerist uithangen en Durban op een bijzondere manier leren kennen, dan kan je dat het beste doen door via Wimdu een appartement te huren bij een Durbaniet. Heb je in een hostel in Kaapstad overnacht of ben je een weekend in Johannesburg geweest, dan zal een verblijf in een appartement in Durban ook zeker bevallen. Het voordeel van het huren van een appartement is niet alleen dat het een goedkoop manier is om op de mooiste plekjes in Durban te verblijven, het is tevens een goede manier om de plaatselijke bevolking en de eigenaar van het appartement te leren kennen.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen