Vakantiehuizen en appartementen Oblast Donetsk - Wimdu base64Hash Vakantiehuizen en appartementen Oblast Donetsk - Wimdu

Vakantiehuizen en appartementen Oblast Donetsk

Oblast Donetsk
Om het even wanneer
Gasten
Oblast Donetsk
Om het even wanneer
Gasten
Ontdek kwaliteit vakantiewoningen en stadsappartementen!

Vakantiewoning in Donetsk: Vakantiehuizen in Donetsk huren

Donetsk is een van de speelsteden van het Europees Kampioenschap voetbal en verdiend daarom extra aandacht. Want naast een imposant nieuw voetbalstadion is er nog veel meer te zien in de vijfde stad van Oekraïne. De stad kent een korte, maar des te bijzondere en heftige geschiedenis. Gesticht aan het eind van de 19e eeuw voor de metaalindustrie en bijna geheel verwoest in de Tweede Wereldoorlog. Heb je al eens in een pension in New York overnacht, dan zal je meteen de schematische opbouw van de stad herkennen. Dankzij de planmatige wederopbouw is Donetsk een van de groenste en ruimste steden van Oekraïne en je kan voor of na een wedstrijd dan ook heerlijk door een van de vele parken struinen en genieten van de rust.

Een prachtig appartement met uitzicht op de Don

Ben je er in geslaagd een kaartje te bemachtigen voor een van de wedstrijden in Donetsk? Dan wil je natuurlijk wel in een fatsoenlijk onderkomen overnachten. Normaal gesproken hoef je niet te veel te verwachten van slaapplaatsen in Oekraïne. Ze zijn weliswaar goedkoop, maar vaak in vervallen staat. Dit is echter niet het geval wanneer je een vakantieappartement of andere accommodatie via Wimdu boekt. De verblijven in Donetsk voldoen ook aan de hoogste standaarden qua comfort, luxe en uitrusting. Daarnaast zal de host van het gezellige appartement je meer van de stad kunnen laten zien dan alleen het voetbalstadion. Geniet bijvoorbeeld van een wandeling over de brede en groene Pushkin-boulevard of breng een bezoekje aan het John Hughes standbeeld, de oprichter van de stad.

Aangename en comfortabele bed & breakfasts in Donetsk

Ben je tijdens het EK in Donetsk en wil je iets meer uit je verblijf halen dan alleen een wedstrijd zien? Je wil een wat persoonlijkere ervaring en niet in een groot, anoniem en ongezellig hotel zitten? Gelukkig ben je dan bij Wimdu aan het juiste adres. Wimdu heeft in Donetsk een uitgebreid aanbod aan gezellige en comfortabele bed and breakfasts. Verblijf je in een accommodatie in Donetsk dan zal je aan den lijve ondervinden hoe gastvrij Oekraïners wel niet zijn. De host zal je uitnodigen met zijn familie een goede maaltijd te nuttigen, die natuurlijk vergezeld zal zijn met een flinke hoeveelheid wodka. Wil je eens niet naar de standaard land op vakantie? Of wil je een aangename slaapplaats tijdens het EK? Wacht dan niet langer en boek nu nog een gezellig bed & breakfast via Wimdu in Donetsk.

Mooie regio's in het buitenland om te overwegen voor je volgende reis

image-tag