Accommodatie in Boston

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Boston

Vakantiewoning in Boston: Vakantiehuizen in Boston huren

Appartement in Boston Boston is een van de oudste steden van Amerika en kent een rijke historie met boeiende muziek en bewoners. Boston heeft een wereldberoemde haven met 34 eilanden in de baai. Hierdoor is de haven van Boston beschermd tegen stormen en heeft de haven van de stad zich tot een belangrijke handelspost ontwikkeld. De eerste successen en rijdkommen van Boston zorgde ervoor dat Boston een pionier werd op het gebied van technologie, innovatie, ontwikkeling en onderwijs en het hedendaagse Boston heeft zijn plaats in de wereld zeker aan haar voorvaders te danken. Boston heeft de eerste openbare school en de eerste bibliotheek van de VS. Er is in Boston veel te zien en te doen en je zult merken dat de inwoners gastvrij zijn en veel kennis hebben over hun eigen woonplaats. In de stad is volop accommodatie te vinden en Wimdu heeft in Boston meer dan genoeg ruime appartementen, gezellige bed and breakfasts en comfortabele vakantiehuizen.

Wat te zien en te doen in Boston

Boston ligt aan de monding van de Charles and Mystic rivier en de mooie, natuurlijke haven geeft de stad zijn kenmerkende uiterlijk. De USS Constitution ligt in de baai voor anker en je kunt deze ‘Old Ironsides bezoeken en een indruk krijgen van het oudste oorlogsschip ter wereld dat nog tijdens de Oorlog van 1812 en de Burgeroorlog is gebruikt. Het schip heet de ‘Ironsides’ omdat de Britse kanonskogels van de boeg afketste, ondanks dat deze van hout was! Je kan op het schip om een kijkje te nemen en wil je meer over de historie van het schip weten dan kan je het USS Constitution Museum bezoeken. Verder liggen er 34 eilandjes in de Baai van Boston, waarvan er vele prachtig zijn en zeker het bezoeken waard. Heb je liever een rustigere verblijfplaats kijk dan naar de appartementen van Wimdu op de eilanden in de Baai van Boston.
Een van die eilanden die het bezoeken waard is, is George’s Island. Het eiland werd tijdens de burgeroorlog door de confederatie gebruikt als krijgsgevangenenkamp en het kamp is nog intact. Het is nu een nationaal park en trekt zo’n 10.000 bezoekers per jaar. Het oorspronkelijke fort is gigantisch en werd in meer dan 17 jaar gebouwd. Het is een gigantisch doolhof van donkere tunnels en steegjes. Spectacle Island is een voormalige vuilstortplaats en is nu een prachtig eiland met verbluffende vergezichten over de skyline van Boston. Er gaan regelmatig veerboten naar alle grote eilanden en je zult merken dat het makkelijk is om je er te verplaatsen.

Fun facts Boston

 • De grootste kunstroof in de geschiedenis van de Verenigde Staten vond in 1990 in Boston plaats, toen er 12 schilderijen met een gemeenschappelijke waarde van $100 miljoen werden gestolen.
 • Boston Latin School is de oudste school van de VS en werd geopend in 1635.
 • Er zijn 66 middelbare scholen en educatieve instellingen in Boston.
 • De 60 verdiepingen tellende John Hancock Tower beslaat 13 hectare glas!
 • Het eerste telefoongesprek werd in 1876 door Alexander Graham Bell in Boston gemaakt.
 • Boston Common was het eerste park van de VS en werd in 1634 geopend.

Meer bezienswaardigheden

De Faneuil Hall bij Quincy Market is een aangenaam winkelgebied, waar je zowel plaatselijke boetiekjes en grote ketens kunt vinden. De stenen in de straten zijn nog hetzelfde als de stenen waarover de voorvaderen van Boston tijdens de Amerikaanse revolutie over liepen. Ben je op zoek naar designerwinkels ga dan naar Newbury Street, dat ook wel bekend staat als het modecentrum van Boston. De wijk North End kent ook een aantal leuke winkels en uitstekende restaurants.
Fietstochten rondom Boston zijn erg populair bij haar bezoekers. De stad is vrij klein en het is daarom goed mogelijk de bezienswaardigheden per fiets te bezichtigen. Je ziet bijvoorbeeld de Boston Garden, een grote arena waar sportwedstrijden en concerten te zien zijn. Het is beroemd om de westrijden van de succesvolle sportteams zoals de Boston Bruins en Boston Celtics. Je komt ook langs de Leonard P Zakim Bunker Hill Memorial Bridge, het antwoord van Boston op de Golden Gate Bridge in San Francisco! Bezoek ten slotte Fenway Park, de thuishaven van de Boston Red Sox en het oudste honkbalpark van Amerika.

Vervoer in en naar Boston

Het vliegveld van Boston, Logan International Airport genaamd, ligt in het district East Boston zo’n 5 km buiten het centrum van de stad. Het vliegveld won in 2007 de prijs voor best bereikbare vliegveld en is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. De reis van het vliegveld naar het centrum van Boston duurt zo’n 30 minuten. Boston was de eerste stad van de VS met een ondergronds metrosysteem, dat werd geopend in 1897. Vandaag de dag bestaat de ‘T’, genaamd naar de eerste ondergrondse tunnel Termont Street, uit 5 lijnen die alle belangrijke delen van de stad met elkaar verbinden. Zoals gezegd is Boston een kleine stad en kan je de meeste bezienswaardigheden ook goed te voet bezichtigen. Wil je je sneller verplaatsen dan kan je altijd gebruik maken van de bus.

Klaar om te boeken?

ONZE APPARTEMENTEN SCOREN GEMIDDELD EEN 9/10! DIT IS DE MENING VAN ONZE GASTEN:

Geert
Geert
8 Erg goed
mei 2017
Charmante Mooie accommodatie

Nadat we hartelijk ontvangen zijn door twee mede-huurders (was iets misgegaan in de afstemming tussen Wimdu en de gastvrouw), deed onze gastvrouw Jessica het nog eens dunnetjes over met allerlei praktische tips over de buurt en de highli...

Gerald
Gerald
8 Erg goed
mei 2014
Mooi historisch huis vlakbij het strand. Perfect Getaway!

Prima verblijf, schoon en zeer vriendelijke mensen. Alleen lastig dat het een beetje ver van Boston centrum ligt. Je moet eerst met de bus of taxi naar het metro station en dan met de metro verder de stad in. Maar verder een prima verbl...

Hanneke
Hanneke
8 Erg goed
mei 2013
Mooi historisch huis vlakbij het strand. Perfect Getaway!

Het was een fijne kamer met een prima eigen badkamer. Boston was makkelijk per openbaar vervoer te bereiken

Kris
Kris
10 Uitstekend
november 2012
Cozy Room w / artistieke ervaring en Franse chef-kok

gezellige en comfortabele verblijfplaats in een rustige buitenbuurt van Boston. Metrostation op rechtstreekse lijn naar het stadcentrum op 15 minuten wandelafstand. Vriendelijke ontvangst en prima service. Leker ontbijt met eitjes en wo...

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen