Accommodatie in Antalya

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Antalya

Vakantiewoning in Antalya: Vakantiehuizen in Antalya huren

Antalya ligt in de Middellandse Zee-regio en is een populaire badplaats in het zuidwesten van Turkije en is een uitstekende keus voor een heerlijk zonnige vakantie of gewoon een paar dagen weg. Genoeg keus wat betreft bed and breakfast en hotels en deze stad trekt enorm veel toeristen, vooral in de zomer. Antalya heeft een mooie historische binnenstad met vele binnenplaatsjes en pleintjes. Ook zijn er lange winkelstraten en markten met winkels en handelaren. De meeste winkels zijn tot laat in de avond open en geeft de stad een hele specifieke sfeer. Ook is Antalya zeer populair bij golfliefhebbers en de plaats Belek beschikt over golfbanen van topkwaliteit en ligt niet ver van Antalya af. De omliggende plaatsen bieden veel natuurschoon en zijn ideaal om te bezoeken voor wandelingen. Het strand biedt een enorm scala aan watersporten en is zeer geliefd bij toeristen.

Veel mogelijkheden met een bed and breakfast of hotel

Antalya is een belangrijke vakantiebestemming voor toeristen die Turkije bezoeken. In het historische centrum zijn er verschillende moskeeën en pleinen te zien en de omliggende plaatsjes zijn absoluut de moeite waard eens te bezoeken voor wandelingen, musea of om gewoon lekker te shoppen. Antalya is eenvoudig te bereiken door zijn haven en het vliegveld aan de rand van de stad. In de stad rijden taxi's en is er een tramlijn maar er zijn ook kleine busjes die de hele dag overal naartoe rijden voor een minimale vergoeding. Ook is er een grootschalig aanbod aan hotels, bed and breakfast en hostels. Maar waarom probeer je niet eens een appartement te vinden met Wimdu? Wimdu appartementen zijn goedkoop en makkelijk te vinden.

Appartementen vinden in Antalya

Op zoek naar een bed and breakfast of een hotel? Vind nu een appartement met Wimdu. Met Wimdu wordt het makkelijk een appartement te vinden via onze website. Er is genoeg aanbod en belangrijk is: het is goedkoop. Het leuke aan Wimdu appartementen is: je verblijft bij de gastheer thuis. Op deze manier voel je je heerlijk thuis en maak je nieuwe vrienden. Misschien ontdek je wel de beste plekjes in de stad met behulp van je gastheer. Vermijd massatoerisme en leer de stad echt kennen met behulp van je gastheer en maak je vakantie onvergetelijk.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen