Accommodatie in Tel Aviv

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Tel Aviv

Bed and breakfast in Tel Aviv in de buurt van Neve Tzedek

Neve Tzedek was oorspronkelijk de eerste Joodse wijk buiten de muren van de haven van Jaffa. Dit is tegenwoordig echter uitgegroeid tot een van de meest luxe en moderne wijken van Tel Aviv. Het is zonder twijfel een van de mooiste wijken van de stad en is zeer divers. Met de vele leuke restaurantjes, galerijen en luxe winkels is het een zeer aantrekkelijke wijk voor reizigers en jij kunt hier tussen de lokale bevolking verblijven in een bed & breakfast appartement. Je verblijft heel comfortabel bij iemand in huis die Neve Tzedek en de rest van Tel Aviv uit zijn broekzak kent. Alle bed & breakfast accommodaties worden van te voren aan de hand van strenge kwaliteitseisen gecontroleerd zodat we je kunnen garanderen dat je in een schoon en gezellig appartement terechtkomt. Zo maak je met Wimdu van je vakantie een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Klaar om te boeken?

ONZE APPARTEMENTEN SCOREN GEMIDDELD EEN 9/10! DIT IS DE MENING VAN ONZE GASTEN:

Clair
Clair
8 Erg goed
mei 2015
Studio apartment in front of the sea!

Eenvoudig apartment voorzien van alles wat je nodig hebt. Direkt aan strand en aan einde buslijn 25 direkt naar Centrum Tel Aviv waar je gebruik kan maken van het groene fietsenplan d.m.v. creditkaart. Zwembad tegen kleine betaling toe...

asher
asher
8 Erg goed
april 2015
6.Lovely apartments with a private garden by the sea

wij hebben 5 dagen in de Suite 6 te gast geweest,het verblijf was goed.,leuke tuin om s"morgens en s"avond te zitten. wij zullen zeker terug komen.

Guido
Guido
10 Uitstekend
april 2015
Sea view 30 sqm apartment

Super vriendelijke ontvangst mooie ligging.

Rudolf
Rudolf
8 Erg goed
mei 2014
Charming Boutique Penthouse

De eerste keer als je binnenstapt in de charming boutiique penthouse geeft het een idee van luxe Het betreft een ruime woonkamer gezellig ingericht een mooi keuken met alles erop en eraan Een mooie badkamer, En dan natuurlijk het ...

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen