Appartementen in New York

De stad die nooit slaapt en waar je eindeloos rond kunt dwalen door de groenste parken en langs de hoogste wolkenkrabbers.

Het Vrijheidsbeeld in de New York Bay

Ontdek New York

Het is een stad die je aantrekt en meeneemt in al zijn drukte en grootsheid, om je vervolgens niet meer los te laten. Dompel je onder in deze bruisende stad en dwaal door Central Park, The Village en Downtown Manhattan. Ervaar de stad als een echte New Yorker. Stap met een koffie ‘to go’ in een ‘yellow cab’ en laat je mee voeren op het ritme van de stad.

New York: al eeuwenlang een mengelmoes van culturen

De Big Apple kreeg voor het eerst voeten in de aarde in 1624, toen Duitse, Belgische, Nederlandse en Britse families zich in de streek vestigden. De plek werd bekend onder de naam ‘Nieuw-Amsterdam’. In 1664 werd de streek officieel overgedragen aan Engeland en groeide de stad uit tot een belangrijk handelscentrum. Voor een korte tijd wordt de stad zelfs uitgeroepen tot hoofdstad van de Verenigde Staten, maar dit wordt al snel vervangen door eerst Philadelphia en later Washington D.C. De stad groeide vanaf de 19e eeuw snel en breidde zich uit door de komst van vele immigranten. Dat de stad een mengelmoes is van vele culturen is dan ook nog steeds goed zichtbaar in stadsdelen zoals Chinatown of Little Italy. Ga op ontdekkingstocht door de verschillende wijken en laat je meeslepen in een New Yorks avontuur.

De top 25 accommodaties in New York: