Appartementen in Londen

De stad is groots, indrukwekkend en overweldigend. Wij nemen je aan de hand mee en tonen je het hart van deze prachtige stad.

De Big Ben naast Westminster Abbey

Ontdek Londen

Het hart van een grootmacht en de thuisbasis van politieke spelers, economische grootheden en de gewone Brit. Want thee drink je nog steeds in de namiddag en de curry moet wel pittig gekruid zijn. Londen brengt je de laatste mode, de hipste clubs, de beste shows op West-End en natuurlijk het lekkerste ale. De perfecte stad voor een stedentrip.

Londen: voor een zakenreisje of pure ontspanning

De stad werd voor het eerste gesticht in het jaar 50 onder het bestuur van het Romeinse Rijk. Hoewel het al snel uitgroeide tot een belangrijke stad, bleef hier niets meer van over na de val van het Romeinse Rijk. Rond de middeleeuwen bloeide de stad weer op en werd het een belangrijk financieel centrum. Deze status heeft de stad tot op de dag van vandaag behouden en is ook goed terug te vinden in het moderne City of Londen. De stad is een geliefde bestemming voor stedentrips en biedt de reiziger dan ook volop vermaak: ontspannen in het Hyde Park, een show bezoeken op West End of de wisseling van de wacht bekijken bij het Buckingham Palace. De vele musea brengen elke cultuurliefhebber in extase. Maar een bezoek aan Londen is natuurlijk pas echt compleet na het nuttigen van een heerlijke high-tea of een lekkere ale in een van de vele pubs.

De top 25 accommodaties in Londen: