Accommodatie in Cusco

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Cusco

Vakantiewoning in Cuzco: Vakantiehuizen in Cuzco huren

Cuzco ligt in het zuidoosten van Peru en is de hoofdstad van de gelijknamige regio. Cuzco is de langstbewoonde stad van het Westelijke halfrond en wordt ook wel de keizerlijkse stad genoemd. De stad is gelegen in het Andes gebergte en ligt op ongeveer 3360 meter. Cuzco was eens het rijk van de Inca en werd later door de Spanjaarde veroverd. De Spanjaarden vernietigden de Inca stad en bouwde een nieuwe koloniale stad op de fundamenten van de Inca bouwwerken. De vele gebouwen die je kunt bezichtigen in deze betoverende stad zijn prachtig en stammen allemaal uit de tijd van de Spanjaarden. In de omgeving rond Cuzco, in de heilige vallei van de Inca’s, vind je vandaag de dag vele indrukwekkende Inca ruines die niet door de Spanjaarden vernietigd zijn. Breng daarom een bezoek aan de Sacsayhuaman en de Ollantaytambo. Onderneem ook zeker een wandeling op het Incapad naar Manchu Picchu.

Boek een betoverend bed and breakfast in Cuzco

Wimdu heeft voor jou een keuze gemaak uit de beste bed and breakfast in Cuzco. Met de huur van een B&B heb je de mogelijkheid om bij de lokale bevolking van deze stad te wonen en meer te weten te komen over deze prachtige stad. Onze bed and breakfast zijn gezellig, goed verzorgd en maken het mogelijk voor jou om een unieke ervaring te hebben in Cuzco. Makkelijk en snel boek je nog vandaag een B&B naar jou keuze op Wimdu. Geniet van de gastvrijheid, leer alles over de Inca cultuur en zoek in ons gevarieerde aanbod een bed and breakfast voor een perfecte vakantie.

Huur een sfeervol appartement in Cuzco

Cuzco is een fantastische stad die je makkelijk zelf kunt verkennen. Met de huur van een appartement heb je alle mogelijkheid om je eigen plan te maken om deze stad te ontdekken. Wimdu heeft een ruime keuze aan particuliere appartementen in Cuzco die je voor een dag, een week of zelf een maand kunt huren. Alleen of met je partner? Huur een gezellig appartement bij Wimdu en beleef een droom vakantie in het Andes gebergte. Al nze appartementen zijn van alle gemakken voorzien en laten je thuis voelen ver van huis. Zoek door ons breed assortiment van appartementen en travel like a local in Cuzco.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen