Appartementen in Barcelona

Duik in de zee, feest tot diep in de nacht of bezoek het prachtige nalatenschap van Gaudí. Barcelona zorgt voor dat echte vakantiegevoel.

Uitzicht over Barcelona vanaf Park Güell

Ontdek Barcelona

Barcelona is een heerlijke stad voor als je er even tussenuit wilt. Van lange boulevards omgeven met palmbomen tot grote pleinen omringd door gezellige barretjes. Barcelona brengt je de ontspanning van het strand en de gezellige drukte van een echte metropool. Of je nu voor een dag of een week gaat, Barcelona geeft je het gevoel dat je echt op vakantie bent.

Barcelona: Catalaans en Spaans tegelijk

De hoofdstad van Catalonië en de tweede grootste stad van Spanje staat vooral bekend om het bewogen verleden en het sterke Catalaanse karakter. De stad is al in de 7e eeuw voor Christus gesticht en heeft sindsdien vele bestuurders gekend. Hoewel de stad een rijke geschiedenis heeft met vele verschillende culturele invloeden, is de Catalaanse cultuur nog wel het sterkst aanwezig. Dit is ook goed terug te zien in de vele Catalaanse tradities, musea, tweetalige menukaarten (Spaans en Catalaans) en natuurlijk de gesproken taal. Sta bij een bezoek aan de stad dan ook even stil bij de roerige geschiedenis door een bezoek te brengen aan een van de vele musea. Geniet van de nabijheid van de zee, maak een wandeling over het strand of bezoek de vele barretjes en restaurants en geniet van het echte vakantiegevoel.

De top 25 accommodaties in Barcelona: