Over Wimdu. Alles wat er over ons te weten valt.

Maak kennis met ons team en kom erachter wat wij doen.

Aboutus polaroids
 • "Mensen met leegstaande kamers... verhuren hun kamers aan toeristen en verdienen zo een klein fortuin..."
  — The Telegraph, Dec 28th 2011
 • "Wimdu is no shoestring operation: in June it raised $90m from its core investors."
  — The Economist, Aug 6th 2011
 • "Hotel alternative…Berlin-based Wimdu is one you might want to keep your eye on."
  — New York Post, Sep 26th 2011
Bezoek onze perswebsite

Het bedrijf

Maaliskuussa 2011 Berliinissä perustettu Wimdu on ryhmä korkeasti koulutettuja ja intoa puhkuvia ihmisiä, jonka päämääränä on muuntaa yksityisten kotimajoitusten kirjava joukko helppokäyttöiseen, standardisoituun muotoon. Wimdu yhdistää matkailijoita ja majoittajia eri puolilta maailmaa ja haluaa siten tuoda korkealuokkaisen matkailun yhä useampien ulottuville.

New Yorkin hulppeista kattohuoneistoista Mallorcan rentoihin loma-asuntoihin ja aina Pariisin pikkuriikkisiin citykoteihin saakka: Wimdun tarjoamat 350 000 majoitusvaihtoehtoa yli 150 maassa takaavat, että jokainen löytää mieltymyksiinsä ja budjettiinsa sopivan majoituksen seuraavalle matkalleen.

Maar dat is nog niet alles. Wimdu geeft je ook de kans je eigen accommodatie te verhuren en geld te verdienen terwijl je anderen helpt de wereld te ontdekken!

Overzicht

Opgericht:
Maart 2011
Hoofdkantoor:
Berlijn, Duitsland
 • > 15 talen
 • > 150 landen
 • > 150 medewerkers
 • > 350.000 accommodaties
 • > 2,5 miljoen geregistreerde gebruikers
 • Vitals Financing

De Wimdu ervaring

Wimdu verbindt hosts en gasten van over de hele wereld

Avatar 1
Ahman

Jason & Sarah zijn een fantastisch koppel en het was geweldig om ze te onmoeten. We hebben vele uren gezellig gepraat. Ze zijn sociaal, netjes, ordelijk en daarnaast ook erg respectvol. Eigenlijk alles wat je van een gast zou kunnen vragen. Ik zou ze zo nog een keer verwelkomen! Ik wens jullie het allerbeste! A & B

Avatar 2
Jason & Sarah

Wij zijn op onze tweede huwelijksreis en maken een tour door Europa, waarbij we wel op ons budget moeten letten. Wij hebben onze accommodaties bij Wimdu geboekt omdat wij naar een meer persoonlijke ervaring zochten waarbij we de kans zouden krijgen andere mensen te ontmoeten. Wij kunnen alleen maar positief zijn. Ahman en Bruce waren aardig en vriendelijk. Ze hebben een hele gezellige en uitnodigende woning. We vinden het echt jammer dat we maar drie dagen zijn gebleven!

Avatar 3
Anna

Als je de deur van je huis opent voor Nicole en Anne, heb je het gevoel alsof je oude vrienden verwelkomt. We hebben echt een hele leuke tijd gehad. Nicole en Anne zijn hele aardige mensen, makkelijk in de omgang, vriendelijk en erg enthousiast. We kunnen ze aan elke host aanbevelen. Wij wensen deze moeder en dochter het allerbeste toe. Bedankt dat jullie voor ons hebben gekozen en natuurlijk zijn jullie meer dan welkom om nog een keer terug te komen. Groetjes van Anna en Jordy, Barcelona :)

Avatar 4
Nicole

Onze beide hosts gaven ons het gevoel dat we meer dan welkom waren. Tijdens mijn verblijf met mijn dochter in een vreemde stad, was het geweldig om Anna's en Jordy's huis als thuisbasis te hebben. Alles in Barcelona is makkelijk met de metro of te voet te bereiken en om zo dicht in de buurt van Park Guell te zitten maakt het natuurlijk extra bijzonder. (...) Maar onze tijd daar was vooral zo bijzonder omdat Anna en Jordy zo goed voor ons gezorgd hebben. Bezoek hen! Nicole